In 3 stappen uw sloopauto verkopen in Zutphen!

Wij, van Sloopauto Midden Nederland, zijn doorlopend op zoek naar sloopauto’s in Zutphen. Het mag een auto zijn met schade, verlopen APK of andere mankementen. Uw sloopauto levert minimaal €100,- op inclusief RDW vrijwaringsbewijs en gratis opgehaald in Zutphen. Heeft u een sloopauto in Zutphen, neem contact met ons op en voorkom onverwachte bekeuringen!

IconContact1

1

CONTACT

Bel: 0341 – 43 27 17 SMS of
Whatsapp: 06 – 53 69 39 03

IconOphalen2

2

OPHALEN

NA TELEFONISCH CONTACT
AFSPRAAK OPHALEN

IconDirectgeld3

3

DIRECT GELD

CONTANT GELD EN VRIJWARINGS- BEWIJS VOOR UW SLOOPAUTO

Sloopauto Zutphen

Uw sloopauto in Zutphen verkopen:

U wilt uw sloopauto verkopen en bent woonachtig in de omgeving van Zutphen? Mooi dat u Sloopauto Midden Nederland heeft gevonden! U wilt uw sloopauto veilig en correct verkopen? Wij geven u graag een passend bod! Als u besluit om uw sloopauto aan ons te verkopen, dan levert uw auto minimaal €100,- op en halen wij deze kosteloos voor u op in Zutphen en omgeving. Tevens overhandigen wij u direct een geldig rdw vrijwaringbewijs, dit bewijs is belangrijk zodat u hiermee aan kunt tonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto. Het afgesproken bedrag voor uw sloopauto betalen wij direct contant uit. Kortom: uw sloopauto is geld waard!

Sloopauto Midden Nederland is onderdeel van Automakelaar Midden Nederland en RDW erkend!

Sloopauto Erkend RDW bedrijf

Bel ons!

0341 – 43 27 17

Uw sloopauto online verkopen in Zutphen!

Indien u in het bezit bent van een sloopauto in Zutphen en deze wilt verkopen, dan kunt u deze online aanbieden. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie!

Iconens

Bel mij terug

  Uw telefoonnummer

  Sloopauto Midden Nederland is doorlopend op zoek naar sloopauto’s in Zutphen en omgeving:

  Bent u woonachtig in Zutphen en in het bezit van een schade- / sloopauto of is uw auto APK afgekeurd en zijn de reparatiekosten te hoog? Uw sloopauto levert nog geld op bij de grootste sloopauto ophaaldienst van Zutphen en omstreken! Uw sloopauto is altijd minimaal €100,- waard en wordt gratis opgehaald in Zutphen en omgeving. Naast sloopauto’s in Zutphen halen wij sloopauto’s op in de regio van Emmeloord, Meppel, Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Ermelo, Arnhem, Wageningen, Ede, Veenendaal, Utrecht, Hilversum, Baarn, Almere, Lelystad, Dronten, Nunspeet, Harderwijk, Putten, Barneveld, Amersfoort en Leusden.

  Sloopauto Zutphen… Veilig en correct uw sloopauto verkopen in Zutphen en omgeving aan Sloopauto Midden Nederland:

  Sloopauto Midden Nederland is onderdeel van Automakelaar Midden Nederland en RDW erkend onder RDW bedrijfsnummer 48274. Al jaren zijn wij de sloopauto inkoopspecialist van Zutphen en omstreken. Na het maken van een afspraak, komt een van onze chauffeurs uw sloopauto ophalen op de afgesproken datum en tijdstip in Zutphen. Nadat hij uw auto heeft gevrijwaard, ontvangt u een RDW vrijwaringsbewijs en contant geld zoals vooraf overeengekomen. Vervolgens wordt uw sloopauto opgeladen op een van onze Mercedes Benz Sprinter oprijauto’s. In tegenstelling tot vele andere sloopauto opkopers, ontvangt u bij ons dus wel direct een RDW vrijwaringsbewijs en geen lager bedrag dan vooraf overeengekomen.

  Uw oude sloopauto opgehaald in Zutphen door Sloopauto Midden Nederland wordt milieuvriendelijk gerecycled:

  Milieuvriendelijk en ‘groen’ zijn naast veilig en correct, de woorden die Sloopauto Midden Nederland het beste omschrijven. Nadat uw sloopauto in Zutphen is opgehaald, worden de bruikbare onderdelen gedemonteerd en de vloeistoffen afgetapt. Van het restant worden de materialen gescheiden op soort, zoals rubber en kunststoffen. De overgebleven carrosserie wordt verschroot voor oud ijzer. Velen uit Zutphen zijn u voor geweest met het verkopen van een sloopauto aan ons om deze vervolgens duurzaam te laten recyclen conform de strengste milieunormen die vanuit Auto Recycling Nederland (ARN) zijn gesteld.

  Ons werkgebied:

  Sloopauto Hilversum
  Sloopauto Kampen
  Sloopauto Lelystad
  Sloopauto Leusden                                                                                                                                                     Sloopauto Meppel
  Sloopauto Putten
  Sloopauto Utrecht
  Sloopauto Veenendaal
  Sloopauto Zutphen
  Sloopauto Zwolle

  Sloopauto Erkend RDW bedrijf

  Kaart

  Stuur een bericht

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Uw bericht