Sloopauto Woudenberg

In 3 stappen uw sloopauto verkopen in Woudenberg!

Wij, van Sloopauto Midden Nederland, zijn doorlopend op zoek naar sloopauto’s in Woudenberg. Het mag een auto zijn met schade, verlopen APK of andere mankementen. Uw sloopauto levert minimaal €100,- op inclusief RDW vrijwaringsbewijs en gratis opgehaald in Woudenberg. Heeft u een sloopauto in Woudenberg, neem contact met ons op en voorkom onverwachte bekeuringen!

Contact-Sloopauto Midden Nederland

1

CONTACT

Bel: 0341 – 43 27 17 SMS of
Whatsapp: 06 – 53 69 39 03

Sloopauto Midden Nederland

2

OPHALEN

NA TELEFONISCH CONTACT
AFSPRAAK OPHALEN

Sloopauto Midden Nederland

3

DIRECT GELD

CONTANT GELD EN VRIJWARINGS- BEWIJS VOOR UW SLOOPAUTO

Sloopauto Woudenberg

Uw sloopauto in Woudenberg verkopen:

U wilt uw sloopauto verkopen en bent woonachtig in de omgeving van Woudenberg? Mooi dat u Sloopauto Midden Nederland heeft gevonden! U wilt uw sloopauto veilig en correct verkopen? Wij geven u graag een passend bod! Als u besluit om uw sloopauto aan ons te verkopen, dan levert uw auto minimaal €100,- op en halen wij deze kosteloos voor u op in Woudenberg en omgeving. Tevens overhandigen wij u direct een geldig rdw vrijwaringbewijs, dit bewijs is belangrijk zodat u hiermee aan kunt tonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto. Het afgesproken bedrag voor uw sloopauto betalen wij direct contant uit. Kortom: uw sloopauto is geld waard!

Sloopauto Midden Nederland is onderdeel van Automakelaar Midden Nederland en RDW erkend!

Sloopauto Erkend RDW bedrijf

Bel ons!

0341 – 43 27 17

Uw sloopauto online verkopen in Woudenberg!

Indien u in het bezit bent van een sloopauto in Woudenberg en deze wilt verkopen, dan kunt u deze online aanbieden. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie!

Iconens

Bel mij terug

  Uw telefoonnummer

  Sloopauto Midden Nederland is doorlopend op zoek naar sloopauto’s in Woudenberg en omgeving:

  Bent u woonachtig in Woudenberg en in het bezit van een schade- / sloopauto of is uw auto APK afgekeurd en zijn de reparatiekosten te hoog? Uw sloopauto levert nog geld op bij de grootste sloopauto ophaaldienst van Woudenberg en omstreken! Uw sloopauto is altijd minimaal €100,- waard en wordt gratis opgehaald in Woudenberg en omgeving. Naast sloopauto’s in Woudenberg halen wij sloopauto’s op in o.a.
  Doornspijk, De Klomp, Ederveen, Eemnes, ’t Harde, Kootwijkerbroek, Laren, Hoenderloo, Hoog Soeren, Oldebroek, Otterlo, Renswoude, Scherpenzeel,
  Soesterberg, Spakenburg, Uddel, Wapenveld, en Wekerom. Maar ook in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Den Dolder, Ede, Ermelo,
  Harderwijk, Garderen, Hilversum, Hierden, Hulshorst,
  Kampen, Lelystad, Leusden, Putten, Uddel,
  Veenendaal, Vierhouten en Zwolle.

  Sloopauto Woudenberg… Veilig en correct uw sloopauto verkopen in Woudenberg en omgeving aan Sloopauto Midden Nederland:

  Sloopauto Midden Nederland is onderdeel van Automakelaar Midden Nederland en RDW erkend onder RDW bedrijfsnummer 48274. Al jaren zijn wij de sloopauto inkoopspecialist van Woudenberg en omstreken. Na het maken van een afspraak, komt een van onze chauffeurs uw sloopauto ophalen op de afgesproken datum en tijdstip in Woudenberg. Nadat hij uw auto heeft gevrijwaard, ontvangt u een RDW vrijwaringsbewijs en contant geld zoals vooraf overeengekomen. Vervolgens wordt uw sloopauto opgeladen op een van onze Mercedes Benz Sprinter oprijauto’s. In tegenstelling tot vele andere sloopauto opkopers, ontvangt u bij ons dus wel direct een RDW vrijwaringsbewijs en geen lager bedrag dan vooraf overeengekomen.

  Uw oude sloopauto opgehaald in Woudenberg door Sloopauto Midden Nederland wordt milieuvriendelijk gerecycled:

  Milieuvriendelijk en ‘groen’ zijn naast snel en correct, de woorden die Sloopauto Midden Nederland het beste omschrijven. Nadat uw sloopauto Woudenberg is opgehaald, worden de bruikbare onderdelen gedemonteerd en de vloeistoffen afgetapt. Van het restant worden de materialen gescheiden op soort, zoals rubber en kunststoffen. De overgebleven carrosserie wordt verschroot voor oud ijzer. Velen uit Woudenberg zijn u voor geweest met het verkopen van een sloopauto aan ons om deze vervolgens duurzaam te laten recyclen conform de strengste milieunormen die vanuit Auto Recycling Nederland (ARN) zijn gesteld.