In 3 stappen uw sloopauto verkopen in Almere.

Wij, van Sloopauto Midden Nederland, zijn doorlopend op zoek naar sloopauto’s. Het mag een auto zijn met schade, verlopen APK of andere mankementen. Uw sloopauto levert minimaal €100,- op inclusief RDW vrijwaringsbewijs en wordt gratis in Almere opgehaald. Heeft u een sloopauto, neem dan contact met ons op en voorkom onverwachte bekeuringen!

Contact-Sloopauto Almere

1

CONTACT

Bel: 0341 – 43 27 17 SMS of
Whatsapp: 06 – 53 69 39 03

Sloopauto Midden Nederland

2

OPHALEN

NA TELEFONISCH CONTACT
AFSPRAAK OPHALEN

Sloopauto Midden Nederland

3

DIRECT GELD

CONTANT GELD EN VRIJWARINGS- BEWIJS VOOR UW SLOOPAUTO

Sloopauto Almere

Uw sloopauto in Almere verkopen:

U wilt uw sloopauto verkopen en bent woonachtig in de omgeving van Almere? Mooi dat u Sloopauto Midden Nederland heeft gevonden! Wilt u uw sloopauto veilig en correct verkopen? Dan geven wij u graag een passend bod! Als u besluit om uw sloopauto aan ons te verkopen, dan levert uw auto minimaal €100,- op en halen wij deze kosteloos voor u op in Almere en omgeving. Tevens overhandigen wij u direct een geldig rdw vrijwaringbewijs, dit bewijs is belangrijk zodat u hiermee aan kunt tonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto. Het afgesproken bedrag voor uw sloopauto betalen wij direct contant uit. Kortom: uw sloopauto is geld waard!

Sloopauto Midden Nederland is onderdeel van Automakelaar Midden Nederland en RDW erkend!

Uw sloopauto in Almere verkopen.

Sloopauto Erkend RDW bedrijf

Bel ons!

0341 – 43 27 17

Uw sloopauto online verkopen in Almere!

Indien u in het bezit bent van een sloopauto in Almere en deze wilt verkopen, dan kunt u deze online aanbieden. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie!

Iconens

Bel mij terug

  Uw telefoonnummer

  Sloopauto Midden Nederland is doorlopend op zoek naar sloopauto’s in Almere en omgeving:

  Bent u in het bezit van een schade- / sloopauto of is uw auto APK afgekeurd en zijn de reparatiekosten te hoog? Uw sloopauto levert nog geld op bij de grootste sloopauto ophaaldienst van midden Nederland! De sloopauto is altijd minimaal €100,- waard en wordt gratis opgehaald. Wij ook sloopauto’s op in o.a Achterveld, Dronten,
  Emst, Epe, Heerde, Huizen, Lunteren, Nijkerk, Nunspeet,
  Hoogland, Nijkerkerveen, Soest, Stroe, Terschuur, Vaassen, Wezep, Zeewolde, Zwartebroek. Maar ook in, Baarn, Bennekom, Biddinghuizen, Bilthoven, Bunschoten,
  De Glind, Eemdijk, Elburg, Elspeet, Hattemerbroek,
  Hattem, Harskamp, Hoevelaken, Kootwijk, Lieren, Oene,
  Swifterbant, Ugchelen, Voorthuizen, en Woudenberg.

  Veilig en correct uw sloopauto verkopen in Almere en omgeving aan Sloopauto Midden Nederland:

  Sloopauto Midden Nederland is onderdeel van Automakelaar Midden Nederland en RDW erkend onder RDW bedrijfsnummer 48274. Al jaren zijn wij de sloopauto inkoopspecialist. Na het maken van een afspraak, komt een van onze chauffeurs uw sloopauto ophalen op de afgesproken datum en tijdstip. Nadat hij uw auto heeft gevrijwaard, ontvangt u een RDW vrijwaringsbewijs en contant geld zoals vooraf overeengekomen. Vervolgens wordt uw sloopauto opgeladen op een van onze Mercedes Benz Sprinter oprijauto’s. In tegenstelling tot vele andere sloopauto opkopers, ontvangt u bij ons dus wel direct een RDW vrijwaringsbewijs en geen lager bedrag dan vooraf overeengekomen.

  Uw oude sloopauto wordt opgehaald in Almere door Sloopauto Midden Nederland en wordt milieuvriendelijk gerecycled:

  Milieuvriendelijk en ‘groen’ zijn naast snel en correct, de woorden die Sloopauto Midden Nederland het beste omschrijven. Nadat uw sloopauto in Almere is opgehaald, worden de bruikbare onderdelen gedemonteerd en de vloeistoffen afgetapt. Van het restant worden de materialen gescheiden op soort, zoals rubber en kunststoffen. De overgebleven carrosserie wordt verschroot voor oud ijzer. Velen zijn u voor geweest met het verkopen van een sloopauto aan ons om deze vervolgens duurzaam te laten recyclen conform de strengste milieunormen die vanuit Auto Recycling Nederland (ARN) zijn gesteld.